Vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa ilmaistut näkemykset ja mielipiteet ovat kirjoittajien näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Blockgeeksin virallista politiikkaa tai kantaa

Mukaan VICE emolevy, Kesäkuussa 2015 yksi Bitcoin-kauppa vaati saman määrän sähköä kuin 1,57 amerikkalaisen kotitalouden käyttäminen yhdeksi päiväksi, josta keskikokoinen koti on noin 2700 neliöjalkaa.

Antaaksemme globaalin kontekstin, 1,57 amerikkalaista kotia vastaa suunnilleen 20 Hongkongin taloa tai 11 Manner-Kiinan taloa. Bitcoin-verkon kasvaessa sähkön kysyntä ja tänään keskimääräinen Bitcoin-tapahtuma maksaa yhtä paljon kuin 3,67 keskimääräisen amerikkalaisen kodin käyttäminen yhden päivän ajan tai 46,75 Hongkongin koti ja 25,7 Manner-Kiinan koti. Kesäkuussa 2015 Bitcoin-verkko kuluttaa tarpeeksi energiaa 173 000 amerikkalaisen kodin käyttämiseen, ja nykyään luku on kasvanut 1018 762: een, mikä tarkoittaa ~ 6x kasvua. Jos oletamme, että on vielä tämän ekosysteemin alkuaikoja, jolloin Bitcoin pystyy käsittelemään seitsemän tapahtumaa sekunnissa, niin kuinka energiatehokas ja kestävä se on, kun alamme kuvitella Bitcoinin laajentamista niin, että transaktioiden läpimeno ja määrä voivat kilpailla muiden kaltaisten kanssa VISA ja sen 24 000 tapahtumaa sekunnissa?

Keskimääräinen yhdysvaltalainen kotitalous käyttää 10000 – 12000 kWh sähköä vuodessa, suunnilleen sama kuin mitä vaaditaan neljän alle 1000 dollarin arvoisen bitcoinin tuottamiseen. Mutta samalla keskimääräisellä kotitaloudella on noin 6000 dollaria käteistä ja säästötilejä ja noin 15 000 dollaria luottokorttitaseita. Jopa pienen osan tyypillisen kotitalouden rahoitustapahtumista siirtäminen Bitcoineihin on siis lisättävä valtavasti sähkön käyttöä. [ 3]

Bitcoins-energiankulutus Kestämätön protokolla, jonka on kehityttävä?

Bitcoinin hinta on noussut myöhään. KWh-, fiat-valuutan ja luottokorttitaseiden muuttujat eivät kuitenkaan ole olleet, joten johtopäätös on edelleen sama; Bitcoinin laajamittainen käyttöönotto yhdysvaltalaisissa kotitalouksissa johtaa sähkönkulutuksen huomattavaan kasvuun verrattuna nykyisiin rahoitusjärjestelmiin.

Tyypillisesti Bitcoin-maksimalistit kuvaile Bitcoinin hyödyllisyyttä tai merkitystä ihmiskunnalle, kuten asiantuntijoille Trace Mayer kuka on verrannut Bitcoinin merkitystä tai merkitystä Copernicuksen havainnoinnille rahan määrän supistumisesta ja laajentumisesta tai Sir Isaac Newtonin antamasta meille kultastandardia (siirry alla olevaan videoon kohtaan 1:12)

Muissa vasta-asiakirjoissa kuvataan Fiatin valuutan luomis- ja jakelukustannuksia, kuten laskujen painaminen tai kolikoiden tai rahojen lyöminen pankin tai luotto-osuuskunnan sivukonttorin rakentamisen kustannukset, Viimeksi mainittu väite on kuitenkin vähemmän vaikuttava, kun otetaan huomioon, että huomattava määrä sivuliikkeitä on jo suljettu ja joiden arvioidaan sulkeutuvan seuraavan vuosikymmenen aikana, kun kuluttajien mieltymykset siirtyvät mobiilipankkiin..

Seuraavan vuosikymmenen aikana jopa puolet kaikista Yhdysvaltain pankkipisteistä saattaa silti kadota, Keefe, Bruyette & Woods, rahoituspalvelujen tutkimusyritys.

Antaa jonkin verran vertailevampaa kontekstia Bitcoinin sähkökustannusten suhteen, CERN käyttää 1,3 terawattituntia sähköä vuosittain Hadron Collider -hiukkaskiihdytin verrattuna 11 terawattituntiin (ja nopeasti kasvavaan) sähköön vuodessa, jota Bitcoin kuluttaa. Jotkut saattavat väittää, että tämä vertailu on liian yksinkertainen ja ‘omenasta appelsiiniin’, mutta vuotuiset terawattituntien kulutusluvut pysyvät silti, ja Bitcoin maksaa noin 10 kertaa enemmän energiaa kuin CERN. Sillä välin useimmat, elleivät kaikki, luultavasti kohtaavat sen erittäin vaikeaksi osoittaa kustannus- / hyödyllisyysargumentti bitcoinille, jolla on 10x enemmän hyötyä kuin CERN: llä. On myös syytä huomata, että Hadron Collider päivitti äskettäin ja siitä tuli entistä voimakkaampi, mutta ei todennäköisesti kasva kulutustarpeitaan missään lähellä Bitcoinin vauhtia, ja itse asiassa painotetaan kestävyyteen ja energiatehokkuuteen ohjelmassa.

LHC: n vuosien 2015–2018 ajon aikana Claudet seuraa tarkasti energiankulutusta ja etsii tapoja parantaa energiatehokkuutta antamalla silti tutkijoille tarvitsemansa energian. “Meidät rahoitetaan julkisista budjeteista, ja meidän on kunnioitettava näitä julkisia budjetteja suhtautumisessamme energiaan.”

Toisaalta Bitcoinilla ei ole tällaista todistettavaa eettisyyttä tai huomiota energiatehokkuuteen tai kestävyyteen. Sen sijaan näemme isompien ja energiaintensiivisempien kaivostilojen avautuvan useammin, lisääntyneen ylenpalttisuuden ja innostuksen kanssa nousevasta Bitcoin-hinnasta.

Olemme myös todistamassa joitain kyseenalaisia ​​ja perusteettomia lausuntoja, jotka tulevat Bitcoinin kaivostilayhteisöltä, kuten tämä Kiinan kaivostilamagnaatin lainaus Chandler Guo kuka toteaa

”Energiayritykset hyppäävät tänään bitcoin-kaivosliiketoimintaan. Ennen sitä me [kaivostyöläiset] ostimme heiltä [energiayhtiöiltä] sähköä bitcoinin louhimiseksi. Tänään myyjä, joka myy sähköä meille, kaivaa itse bitcoinia. “

Valokuvahyvitys http://www.bbc.com/future/story/20160504-we-looked-inside-a-secret-chinese-bitcoin-mine

Itse asiassa, näemme lukuisia tapauksia, joissa Kiinan Bitcoin-kaivostoiminta varastaa sähköä useista paikallisista lähteistä, mukaan lukien öljykasvit. 29. huhtikuuta 2016 Yushulin Oilfield Power Management Branch havaitsi epänormaalin virrankulutuksen kahdesta kaivosta ja ilmoitti siitä paikalliselle poliisille. Talo löydettiin 300 metrin päästä, jossa takavarikoitiin 130 bitcoin-konetta, oletettavasti laittomasti laittomasti laitoksen sähköä bitcoinin louhintaa varten. Öljykentän turvallisuusosasto torjui sitten öljykentiltä varastetun sähkön, minkä seurauksena takavarikoitiin 1200 yksikköä bitcoin-kaivostyöläisiä kahdestatoista paikasta.

Joka tapauksessa, jos järjestelmään ei tehdä muutoksia, itse valuutan elinkelpoisuus saatetaan kyseenalaistaa seigniorage-yhtiön vuoksi (määritelty rahan nimellisarvon ja sen tekemisen kustannusten välisenä erona) voi olla minimaalinen tai negatiivinen. Toisin sanoen sähkön rajakustannukset voivat ylittää vasta lyödyn bitcoinin arvon.

Kirjoitan tämän kappaleen osan 2 seurannan, jossa tarkastellaan vaihtoehtoisia järjestelmiä, kuten osuuden todistaminen, jonka muut salausvaluutat, mukaan lukien PeerCoin, ja se on Ethereumin skaalautuvuussuunnitelmassa osana Casper protokollan päivitys Vlad Zamfir.

P.S – luotto Preston Bryne ja hänen innokas murmeli aistii pyörii pyörääni tänä aamuna tällä tweetillä https://twitter.com/prestonjbyrne/status/815612748071632897 ja kiitos Digonomisti erinomaisesta teoksestaan http://digiconomist.net/beci

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me